Roligalankar.se En sajt med roliga länkar

3Jan/160

Reaction Videos

Youtube är för många den sajt som står för mest underhållning. Man kan hitta all möjliga sorters klipp, på världens alla språk. En del har specialicerat sig på att göra sk. reaction videos. Det är ett ganska enkelt koncept, man tar ett klipp ibland aktuella klipp och helt enkelt kommenterar dessa, ofta ur ett humoristiskt perspektiv. Vi på roligalankar älskar reaction videos och vi har en rad favoriter som vi kommer att skriva om här på sajten i framtiden. En av våra favoriter är H3h3 productions och eftersom 2015 har precis avslutats så tänkte vi att de kunde vara bra att vissa deras samling av de bästa som publcierats på deras kanla under 2015. Det är kanske inte humor som alla tycker om, men vi rekommenderar att ni ger det en chans, för paret bakom denna kanl jobbade extremt hårt förra året, det har också lönat sig för deras popularitet ökade rejält under 2015. Det som också är extra trevligt med att hitta favoriter på youtube, är att man kan prenumerera på deras kanlaer, och hela tiden få uppdateringar när nya vidoes kommer ut. Det förgyllar verkligen dagen, speciellt på arbetstid.  Så först ut på denna nya blogg blir alltså ett klipp från deras kanal:

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.