Roligalankar.se En sajt med roliga länkar

7Jan/160

Fails

Att titta på fails är något många av oss tycker är underhållande.  På youtube finns det fler kanaler där man kan titta på 10 minuters långa fails samlingar. En av de största är Fails Army, som får miljoner visningar på varje ny samling de släpper. Samlingarna består av klipp som de antagligen hittat på nätet eller som prenumeranter eller tittare skickat in. Ett fail är ett klipp som visar när någon misslyckats med något. Det kan till exempel vara när någon misslyckas med ett skateboardtrick eller snubblar på ett roligt sätt, och detta dessutom filmats. Ibland kan det se ut att gå riktigt illa, men på de seriösa kanalerna visas inget sådant. Så eftersom vintern är här så tänkte vi att det skulle vara kul att visa en fail samling med fokus på snö och is.


 

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.