Roligalankar.se En sajt med roliga länkar

18Jan/160

Stora lotteriet

Många av er har missade inte århundradets största lotto dragning i Usa. Hysterin var stor i hela världen och även vi som inte är bosatta i USA hade möjligheten att att delta via olika spelsajter på nätet som erbjuder spel på detta lotteri. Reportagen var många, och de som  blev intervjuade på gatan där fick svara på frågor som till exempel vad deras lyckonummer är och vad de skulle gör om de kammade hem miljardvinsten. Dessa frågor var precis vad en FOX News reporter ställde en person som hade fullt upp med att fylla i sina lyckonummer. Som svar fick reportern och tittarna ett ganska oväntat svar.

Blir du sugen på att spela efter ha sett detta klipp och kanske öka dina chanser att vinna en jackpott, så finns det flera olika alternativ på nätet. Denna sajten har recenserat bra svenska spelsajter som dessutom har skattefria vinster.

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.